Saksib-Talija

Undefined

TALIJA ZAVRŠILA KAZALIŠNU SEZONU !!!

Igrajući svoju predstavu "Tamo gdje tuga spava" na Danima Tolise, županjsko kazalište Talija završilo je veoma dobru i uspješnu kazališnu sezonu. Zadovoljni smo,sretni,ali i umorni. Bilo je divno družiti se, putovati, igrati predstave, a najljepše od svega je priznanje, priznanje publike, pljesak, iskreni, od srca, bez laži ili obmana .... glumca ne možete prevariti lažnim pljeskom, on to osjeti. Hvala svima koji su nas podržavali, hrabrili, pomagali, bili uz nas.

ODLIČNOM IGROM TALIJA OSVOJILA TOLISU!

Igrajući svoju predstavu "Tamo gdje tuga spava",na Danima Tolise,županjsko kazalište Talija se prvi puta predstavilo domaćoj publici i osvojilo ju. Bilo je odlično! Iako malobrojna, publika je bila u predstavi,glumci raspoloženi, nadahnuti,sve se poklopilo. Ugodno su nas iznenadile kolege iz županjskog GAK-a koji su došli,na čelu s predsjednicom,pogledati predstavu,uživati.Hvala im.  Galerija Dani Tolise (klikni ovdje)

Gostovanja predstava FHKA u Vukovaru i Gospiću

Kazalište Talija Županja predstavilo se Gospićanima s predstavom „Tamo gdje tuga spava“ autora i redatelja Branka Puheka. Predstava nastala prema istinitoj priči o ljubavi, oholosti i tragičnoj propasti ugledne šokačke obitelji izvedena je 30. rujna 2014. u Pučkom otvorenom učilištu Gospić oduševivši gospićku publiku. Autor i redatelj predstave Branko Puhek nagrađen je na ovogodišnejm 33. susretu hrvatskih zavičajnih književnika Plaketom „Kalman Mesarić“ - najvišim priznanjem HSK-a za dramsko stvaralaštvo za tekst gustujuće predstave „Tamo gdje tuga spava“.

Stranice