GRADONAČELNIK ŽUPANJE PRIMIO DELEGACIJU KAZALIŠTA ŽUPANJA

GRADONAČELNIK ŽUPANJE PRIMIO DELEGACIJU KAZALIŠTA ŽUPANJA
IDE ŽUPANJSKO KAZALIŠNO LJETO
Danas je gradonačelnik grada Županja, gospodin Damir Juzbašić,primio delegaciju Kazališta Županja i Saksiba.Kazalištarci su zahvalili gradonačelniku na prijemu a potom ga upoznali s onim što rade,kako rade,s problematikom i što planiraju u narednom periodu. Gospodin Juzbašić je izrazio razumijevanje za naše djelovanje i napomenuo da se baziramo na sadašnji trenutak,da rješavamo tekuće stvari a naredni period rada i djelovanja neka ostane za jesen. Grad Županja će podržati svaku dobru ideju,program,sve ono što je na dobrobit grada i što je realno.
Na našu veliku radost gradonačelnik je podržao ideju o Županjskom kazališnom ljetu koje će se održati tijekom srpnja ove godine,to nas raduje, to je znak podrške dobrom projektu.
Županjski glumci su gradu poklonili najveće Hrvatsko kazališno priznanje za minuli rad: POVELJU HRVATSKOH SABORA KULTURE za 130 godina kazališta u Županji,priznanje koje je Kazalištu Županja i Saksibu dodijelio Hrvatski sabor kulture.
Županjski glumci smatraju da Povelja pripada gradu, u nju su utkane generacije i generacije ljudi koji su se nesebično davali onome što vole,svojoj Županji,zato ona ne pripada jednom kazalištu...PRIPADA SVIMA.