ERASMUS+ MLADI ZA BOLJE SUTRA

 
Završili smo prvi dio EU projekta
Međunarodna razmjena mladih,Rijeka 4.08. - 15.08. 2021.,je uspješno završena,zajedno s partnerima iz Srbije Dom kulture Sivac - dramska skupina, te Hrvatskim amaterskim kazalištem Travnik - BIH, SAKSIB Županja,u razmjeni su sudjelovala i prijateljska kazališta iz Sl. Broda, Viljeva,Osijeka,Belišća, Crvenke,Kule, Županje,koja su ovoj razmjeni dala svoje mlade glumce.
Razmjena mladih je uspjela u potpunosti,bila je izvrsna,opravdala je sredstva uložena u nju,pokazala je svu raskoš kreativnosti mladih osoba,njihovu želju za znanjem,zbližavanjem,uspostavljanjem prijateljskih odnosa,interes za neformalnim učenjem,ali su naučili i o ljudskim pravima,tolerantnosti,prihvaćanju drugačijeg,o štetnosti loših navika,ideja...Najviše su naučili ono što su učili svaki dan,KLIMATSKE PROMJENE i kako se one odražavaju na globalnom nivou,nivou pojedine regije,odnosno lokalne zajednice,to je i bila tema projekta.
Sada nam predstoji drugi dio projekta:Diseminacija,završna evaluacija,završno izvješće…Onda? Pripreme za novi projekt 2022.
SRETNO NAM BILO!